Corona update – Openingstijden tijdelijk gewijzigd

Corona update: Openingstijden tijdelijk gewijzigd!

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen moet ook ik de kapsalon om 17.00 uur sluiten. Ik was voornamelijk de avonden open, maar dat kan dus op dit moment helaas niet. Daarom ben ik genoodzaakt om de openingstijden tijdelijk te wijzigen. De kapsalon is open op afspraak, en deze kunnen ingepland worden op de volgende dagen:

dinsdag            08.30 – 11.30
zaterdag           08.00 – 12.00
zondag              09.00 – 11.30

U kunt op dit moment het beste een afspraak inplannen via de website. Mocht je echt niet kunnen op één van deze dagen of tijden stuur mij dan even een whatsapp bericht en dan kijk ik naar eventuele extra mogelijkheden op dat moment. Samen maken we er het beste van! Hoop op uw begrip hiervoor.