Nieuws

Prijswijziging!

vrijdag 16 februari 2023
—————————————-

Ook ik ben genoodzaakt mijn prijzen te verhogen door de stijgende kosten. 
Knippen voor kinderen t/m 12 jaar kost nu €12,50, en volwassenen €15,00. 
Voor alle nieuwe prijzen, zie kopje ´Tarieven´.

Corona update: Openingstijden tijdelijk gewijzigd

vrijdag 12 november 2021
—————————————-

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen moet ook ik de kapsalon om 18.00 uur sluiten. Ik was voornamelijk de avonden open, maar dat kan dus op dit moment helaas niet. Daarom ben ik genoodzaakt om de openingstijden tijdelijk te wijzigen. De kapsalon is open op afspraak, en deze kunnen ingepland worden op de volgende dagen:

dinsdag            08.30 – 11.30
zaterdag           08.00 – 12.00
zondag              09.00 – 11.30

U kunt op dit moment het beste een afspraak inplannen via de website. Mocht je echt niet kunnen op één van deze dagen of tijden stuur mij dan even een whatsapp bericht en dan kijk ik naar eventuele extra mogelijkheden op dat moment. Samen maken we er het beste van! Hoop op uw begrip hiervoor.

Koop je favoriete product bij mij in de kapsalon.

donderdag 29 juli 2021
—————————————-
Dit jaar ben ik overgegaan naar een nieuw merk in de kapsalon. Vanaf nu gebruik ik de producten van KIS. Ik ben er super blij mee en binnenkort zal ik een stukje schrijven over het merk. Maar bij deze wil ik alvast aangeven dat je ook bij mij je favoriete producten kan kopen. Van een shampoo en conditioner tot haargel en schuim. Verschillende producten zijn te verkrijgen in de kapsalon. Zoek je iets specifieks? Laat het weten tijdens je bezoek dan kijken we samen naar een geschikt product. 

Nu ook online je afspraak inplannen

vrijdag 26 februari 2021
----------------------------------------
Je kunt nu ook online je afspraak inplannen. Het kan zijn dat er in de week dat je graag zou willen geen open plek staat in de agenda. Mocht je in de tijden die er staan niet kunnen? Stuur mij even een appje dan kijken we samen naar andere mogelijkheden. In overleg is er veel mogelijk.!

Nieuwe site

donderdag 25 februari 2021
---------------------------------------------
In 2019 heb ik mijn kapsalon opgezet met een bijbehorende website. Nu na de lockdown vond ik het tijd voor een opfrisbeurt. Een frisse start, daar hoort een nieuwe site bij. Wat vinden jullie ervan?

5/5

De kapsalons mogen weer open!

dinsdag 23 februari 2021
--------------------------------------
Het hoge woord is eruit. De kapsalons mogen vanaf dinsdag 2 maart weer open. Dat betekent dat je weer een afspraak kan inplannen om je coronakapsel te herstellen. Ik sta voor je klaar om je weer helemaal op te frissen.